Butter chicken Cottage taart

Dit gerecht is perfect voor de stevige trek, je kan het serveren met je favoriete saus of yoghurt dip met knoflook.

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
50 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

400g rundergehakt

350g Patak’s Butter chicken saus

100g wortel, geraspt

50g prei, fijngesneden

50g ui, fijngesneden

1 knoflookteen, fijngesneden

400g aardappelpuree met koriander, om de bovenkant mee te bedekken

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit een scheut olie in een pan en bak de wortel en gesneden groenten zacht. 
  2. Verhit in een tweede pan nogmaals een scheut olie en bak het gehakt half gaar. Voeg de Patak’s Butter Chicken saus en de groenten toe en bak voor 3 – 4 minuten. 
  3. Schep de inhoud van de pan over in een ovenschaal en verdeel de aardappelpuree erover. Bak in de oven voor 12/15 minuten, of tot de puree een goudbruine korst heeft. Haal uit de oven en serveer direct. Lekker in combinatie met wat brood.