Hotdogs met mango-mosterdsaus

Wie heeft gezegd dat gegrilde maaltijden lang en saai moeten zijn? Nodig onze hotdog uit bij je grill feest en wij garanderen dat het de culinaire ster van je feestje wordt.

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
30 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

70g Patak’s Sweet Mango Chutney

4tl Dijonmosterd

1el azijn

4 runderbraadworsten of runderchipolata's

4 hotdogbroodjes

2 augurken, gesneden

100g tomaten, fijn gesneden

50g uien, fijn gesneden

Methode

  1. Mix Patak’s Sweet Mango Chutney met de mosterd en azijn in een kleine kom. Verwarm een grillpan en bak hierin de worstjes ongeveer 5-10 minuten. Besmeer daarna met de Mango Chutney en bak nog eens voor 8 minuten of tot de worsten gaar zijn.
  2. Verdeel de rest van de mango chutney over de hotdogbroodjes en leg de worstjes erin. Top af met de tomaten, ui en augurken.