Kip Tikka Masala sandwich

Deze sandwich met Indiase invloeden is perfect als ontbijt in het weekend of als lichte lunch. 

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
20 min
Share

Ingrediënten

Portie: 2

 

250g kippendijfilet

1tl olijfolie

2 knoflooktenen

50g ui

50g rode paprika, dun gesneden

50g tomaten, dun gesneden

100g Patak’s Tikka Masala saus

Zout

Peper

2 broodjes naar keuze

Mayonaise

Verse koriander ter decoratie

Methode

  1. Snijd de kip in blokjes. Verhit olie in een pan en voeg de gesneden knoflook en ui eraan toe, bak dit eventjes en voeg dan de kip en Chicken Tikka Masala toe en roer dit goed door elkaar.
  2. Voeg de paprika, tomaten, peper, en zout toe en bak dit een aantal minuten.
  3. Snijd het broodje doormidden en smeer de mayonaise royaal op het broodjes, voeg de kip stukjes toe en garneer met koriander.