Madras Paneer

Mocht je nog  twijfelen over paneer, probeer het eens! Deze heerlijke Indiaase witte kaas met koe of buffalo melk is geweldig. We beloven het.

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
60 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

50g Patak’s mango chutney

50g Patak’s Madras curry kruidenpasta (of extra hot curry kruidenpasta)

450g Indische kaas "paneer" (of tofu)

100g volle yogurt

20g gember

20g knoflook

3,5g kurkuma poeder

15g olie

10g kikkererwtenmeel

Zout, Komijn en verse koriander

Methode

  1. Voeg al de ingrediënten behalve de paneer/tofu samen in een kom en mix tot een gladde marinade.
  2. Snijd de paneer/tofu in blokjes en voeg toe aan de marinade. Laat de marinade in de koelkast staan voor tenminste 30 minuten. 
     

Maak dit gerecht compleet met deze producten

Een milde chutney met een fruitige, tropische zoetheid. Ideaal in combinatie met kip of rijst.