Patak's vegetarische milde curry

Je krijgt een vegetarische vriend op bezoek en je weet niet wat je moet maken? Zoek niet verder en maak deze curry. Je gast gaat je zeker om het recept vragen!

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
60 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

100g aardappelen, in blokjes

200g flespompoen, geschild, zaadlijsten verwijderd en in blokjes gesneden

100g aubergine

350g Patak’s milde curry saus

Olijfolie

100g ui, fijn gesneden

200g rode paprika, in reepjes

100g courgette, in blokjes Serveer met rijst of naan brood

Methode

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Voeg de aardappelen, pompoen en aubergine toe aan een ovenschaal en besprenkel met wat olie en peper en zout en plaats in de oven voor ongeveer 30 minuten.
  3. Ondertussen maak je de saus; verhit olie in een pan en fruit hier de uien in tot ze glazig zijn. Voeg de Milde curry saus toe en bak voor ongeveer 3 min op hoog vuur en zet dan het vuur lager.
  4. Als de groenten klaar zijn in de oven voeg je ze toe aan de saus samen met paprika en courgette. Laat dit alles op een laag vuur pruttelen voor ongeveer 10/15 minuten.
  5. Garneer met koriander en serveer met rijst of naanbrood.