Pataks's Zalm Tandoori Curry

De combinatie van vis, groenten en tomaten in de Tandoori saus is overheerlijk. Maak dit gerecht voor een avondje met vrienden en wij garanderen dat dit gerecht nog lang in de gedachten blijft van je gasten.

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
60 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

450g Patak’s Tandoori saus

400g zalm (zonder vel)

200g broccoli, in roosjes

100g erwten, gekookt

400g aardappelen, gekookt

1 rode ui, fijn gesneden

10 cherry tomaten, gehalveerd

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de broccoli roosjes gaar. Snijd de zalm in blokjes, strooi wat zout en peper over de zalm en plaats in een ovenschaal. Verdeel de rest van de ingrediënten over de zalm inclusief de Tandoori saus. 
  2. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en plaats in de oven voor 40 minuten.