Snelle en makkelijke Kip Tikka Masala

Ook al houden wij continu van dingen nieuwe dingen proberen, komen we toch altijd terug bij Chicken Tikka Masala. We hebben wat extra’ toegevoegd aan dit gerecht zodat de smaken nog beter naar voren komen maar je zou ook alleen de saus kunnen gebruiken als basis.

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
30 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

600g kippendijfilet, in blokjes gesneden

1/2 rode ui of 2 sjalotjes, fijn gesneden

6 cherry tomaten, in kwartjes

1 pot Patak’s Tikka masala saus

1tl olie

Sap van een halve citroen

1tl gesneden koriander

Zout

Methode

  1. Verhit de olie in een pan en voeg de ui toe, na 2 minuten voeg je de kip toe en bak je dit even aan.
  2. Voeg de tomaten en de Patak’s Tikka Masala toe en laat dit 15 minuten pruttelen.
    Roer af en toe zodat de saus niet aankoekt.
  3. Voeg naar smaak peper, zout of suiker toe. Als laatste voeg je het citroensap toe.
  4. Serveer met verse koriander en basmati rijst.