Tandoori vis curry

Deze combinatie van groenten en overheerlijke kruiden maakt dit geheel tot een oriëntaals feest.

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
20 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

100g ui, fijn gesneden

5 knoflooktenen, fijn gesneden

100g aardappelen

100g Patak’s Tandoori saus

50g gember

350g tomatenblokjes

100g verse spinazie

400g witvis

100g zure room

Koriander ter garnering

Methode

  1. Verhit een pan met olie en fruit de ui en knoflook hier een aantal minuten in. Voeg de gesneden aardappelen, Pakak’s Tandoori saus en gemberpoeder toe. Bak tot de aardappelen gaar zijn. Voeg eventueel wat groentebouillon toe om ervoor te zorgen dat de kruiden niet aanbakken. 
  2. Voeg de tomaten en ongeveer 100ml water toe en roer de spinazie, koriander en vis erdoorheen.
  3. Bak nog voor ongeveer 5 minuten en haal de pan van het vuur. Roer de zure room erdoorheen en serveer.